Το be fit TRAINING Καρδίτσας διάλεξε το GymBoard.

Sep 10, 2018

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των πληροφοριακών του υποδομών, το γυμναστήριο be fit TRAINING στην πόλη της Καρδίτσας, επέλεξε τη λύση του GymBoard για τη διαχείριση των μελών και των συνδρομών του.

Η πλούσια λειτουργικότητα και τα σύγχρονα χαρακτηριστικά του GymBoard επέτρεψαν στο γυμναστήριο be fit TRAINING να διαμορφώσει και να υιοθετήσει ένα αποτελεσματικό μοντέλο διαχείρισης. Το νέο μοντέλο λειτουργίας περιόρισε σημαντικά το χρόνο που αφιερωνόταν σε επαναλαμβανόμενες εργασίες και αστοχίες λαθών χειρισμού, με αποτέλεσμα την αύξηση της αποδοτικότητας.

Θεωρούμε την επιτυχία σας, κομμάτι και της δική μας επιτυχίας.

Η ικανότητα της διαχείρισης αυξήθηκε με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων BI (Bussiness Inteligent), τα οποία επιτρέπουν την παραγωγή πλήθους αυτοματοποιημένων αναφορών και στατιστικών στοιχείων.

Ταυτόχρονα, με τη χρήση του GymBoard, επιτευχθεί πλήρη διασύνδεση των μελών και των συνδρομών τους με το σύστημα της οικονομικής διαχείρισης.

Τέλος αξιοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες ψηφιακού μάρκετινγκ, το γυμναστήριο be fit TRAINING βρίσκετε άμεσα και οικονομικά σε επικοινωνία με όλα του τα μέλη στέλνοντας μαζικά και προσωποποιημένα μηνύματα SMS για ειδικές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια.

Pin It on Pinterest

Share This