Ένα λογισμικό,

απεριόριστες δυνατότητες.

Ενισχύστε τις δυνατότητες διαχείρισης
του γυμναστηρίου σας, χρησιμοποιώντας τα
προηγμένα χαρακτηριστικά του GymBoard.

Ζητήστε παρουσίαση

Σύγχρονα και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Θεωρούμε την επιτυχία σας κομμάτι και της δική μας επιτυχίας. Για το λόγο αυτό ενσωματώσαμε στο GymBoard όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε
τα μέλη και τις συνδρομές σας.

Εύχρηστη Διαχείριση Μελών και Συνδρομών.

Αναπτύξαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης μελών και συνδρομών, ώστε να ελέγχεται όλες τις δραστηριότητες τους από μία μόνο πλατφόρμα. Εξοικονομήστε χρόνο και μειώστε την ταλαιπωρία της διαχείρισης των μελών, των πληρωμών και του ελέγχου πρόσβασης. Εσείς απλά εστιάστε σε αυτό που αγαπάτε.

Περιεκτικό και σαφή παρουσιολόγιο.

Μέσα από ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον πλοήγησης το GymBoard μπορεί να σας ενημερώσει ποια μέλη βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων σας, ποιες είναι οι ώρες και οι μέρες με τη μεγαλύτερη προσέλευση κ.α. Εσείς χρησιμοποιείστε τα απλά και ξεκάθαρα γραφήματα και αποκτήστε με μια ματιά πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στο γυμναστήριο σας.

Άμεση έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων.

Εξοικονομείστε πολύτιμο χρόνο και μειώστε την ταλαιπωρία έκδοσης παραστατικών σε χαρτιά και μπλοκάκια. Το GymBoard περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα έκδοσης αποδείξεων και τιμολογίων, απλοποιώντας τη διαδικασία πληρωμής.

Δημιουργείστε πιστά μέλη στέλνοντας προσωποιημένα SMS.

Τα μηνύματα SMS είναι ένας άμεσος και αποδοτικός τρόπος να βρίσκεστε σε επικοινωνία με τα μέλη σας. Στείλτε οτιδήποτε θελήσετε όπως υπενθυμίσεις, επιβεβαιώσεις, προσφορές κ.α.. Το GymBoard σας προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής μαζικών και ταυτόχρονα προσωποποιημένων SMS με πολύ χαμηλό κόστος ανά μήνυμα.

Εύχρηστες και πλήρως δυναμικές  αναφορές.

To GymBoard σας παρέχει όλες εκείνες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων της επιχείρησης σας και για την πραγματοποίηση έξυπνων αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο. Αναζητήστε, ομαδοποιήστε, ταξινομήστε και εξάγεται δεδομένα με απλές κινήσεις.

Προσελκύστε περισσότερα ενεργά μέλη.

Επωφεληθείτε από τα εργαλεία ηλεκτρονικού μάρκετινγκ στέλνοντας προσωποποιημένα email ή /και SMS στα μελής σας για ειδικές προσφορές. Ευχηθείτε στα γενέθλια τους, προσκαλέστε τους να κάνουν like τη σελίδα σας στο Facebook και χτίστε μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης.

Έλεγχος Πρόσβασης.

Επιτρέψτε στα μέλη σας να αποκτούν αυτόματα πρόσβαση στο σύνολο των εγκαταστάσεων σας ή σε συγκεκριμένους χώρους, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε τεχνολογία ελέγχου πρόσβασης επιθυμείτε.

logo - GymBoard - Διαχείριση Μελών και Συνδρομών - Διαχείριση γυμναστηριου

Ζήτηση Παρουσίασης

Σας έχουμε αποστείλει email επιβεβαίωσης, όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Επιβεβαιώστε για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία υποβολής.

Pin It on Pinterest