4 λόγοι για να επιλέξετε το GymBoard για τη διαχείριση μελών και συνδρομών

Sep 24, 2018

 
Εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο, τότε σίγουρα έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι απαιτείται να χρησιμοποιήσετε κάποιο λογισμικό διαχείρισης μελών και συνδρομών για να εξελίξετε την επιχείρηση σας στο επόμενο επίπεδο. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και ότι θα πρέπει να τον ξοδέψετε κατά μεγάλο μέρος στα μέλη σας.
 
Αυτό που προτείνουμε είναι να αφήσετε όλη τη «βρώμικη» δουλειά που απαιτείται για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας στο GymBoard. Εσείς ασχοληθείτε με αυτό που αγαπάτε και το GymBoard θα φροντίσει ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας από κάθε πλευρά. Σε όλη αυτή τη διαδικασία η έμπειρη ομάδα μας θα βρίσκεται δίπλα σας.

Το GymBoard έχει αναπτυχθεί για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και όχι να προσαρμόζονται οι ανάγκες σας πάνω του.

Κατανοούμε ότι υπάρχουν διαφορά λογισμικά που υπόσχονται διαχείριση γυμναστηρίου, σχολών πολεμικών τεχνών, σχολών χορού, άλλα που υπόσχονται ότι είναι αποκλειστικά για κέντρα yoga και … ο κατάλογος δεν έχει τέλος! Εμείς, είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτή την επιλογή λίγο πιο εύκολη, θεωρώντας ότι η επιτυχία σας είναι και δική μας επιτυχία.
 
 

1. Κατανοούμε πλήρως την επιχείρηση σας.

 
Στην περίπτωση του GymBoard δεν υπάρχουν διαφοροποίησης μεταξύ των χώρων εκγύμνασης, άθλησης, ευεξίας, καθώς και των διάφορων σχολών και συλλόγων. Το GymBoard έχει αναπτυχθεί για να καλύπτει απόλυτα όλες τις προαναφερθείσες κατηγορίες. Πριν την ανάπτυξη του λογισμικού έχει προηγηθεί ανάλυση σε βάθος. Έχουν αναλυθεί πλήρως όλα τα σημεία εκείνα που είναι ταυτόσημα, για κάθε κατηγορία, αλλά και τα σημεία που διαφοροποιούνται μεταξύ των κατηγοριών.
 
Η ομάδα μας αποτελείται από φανατικούς της γυμναστικής που αγαπούν να έρχονται σε επαφή και να συνεργάζονται με ιδιοκτήτες γυμναστηρίων και σχολών, βοηθώντας τους να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και να αναπτύξουν την επιχείρηση τους. Όπως καταλαβαίνεται γνωρίζουμε και εμείς όλα εκείνα τα σημεία που σας προκαλούν προβληματισμό και αγωνία και είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να τα επιλύσετε. Επιπλέον η ομάδα ανάπτυξης μας, δεσμεύεται να δημιουργεί συνεχώς νέα και σύγχρονα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα την επιχείρηση σας.
 
 

2. Υποσχόμαστε ειλικρίνεια.

 
Γνωρίζουμε ότι ο χρόνο σας είναι πολύτιμος, οπότε δε θα μπούμε ποτέ στον πειρασμό να τον καταχραστούμε. Αν θεωρήσουμε ότι η προσέγγιση σας, για τη διαχείριση του γυμναστήριου σας, δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία που έχει αναπτυχθεί το GymBoard θα σας το πούμε εξ’ αρχής. Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να έχουμε δυσαρεστήσει άνθρωπο που εμπιστεύτηκε τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μας.

Θέλουμε να σας προσφέρουμε άμεσες και συνεπείς υπηρεσίες υποστήριξης, ώστε να μας θεωρείται συνεργάτες σας.

Αν και πάλι μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης θεωρείτε ότι το GymBoard δεν καλύπτει μέρος των απαιτήσεων σας, θα σας βεβαιώσουμε ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα έχει ταιριάξει πλήρως στα μέτρα σας. Έχουμε τη διάθεση και την όρεξη να συνεργαστούμε στενά ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πλήρως προσαρμόσιμο στη φιλοσοφία σας, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Το GymBoard έχει αναπτυχθεί για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και όχι να προσαρμόζονται οι ανάγκες σας πάνω του.
 
 

3. Προσφέρουμε απεριόριστη εκπαίδευση.

 
Στόχος μας είναι να βελτιώσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε την επιχείρηση σας. Να αυτοματοποιήσετε χρονοβόρες και επαναλαμβανόμενες εργασίες που από ένα σημείο και μετά γίνονται εξαναγκαστικά. Το GymBoard έχει αναπτυχθεί πάνω σε αυτή τη βάση. Πλήρη αφαίρεση περιττών και ανουσίων επαναλήψεων και πλήθος αυτοματοποιήσεων.
 
Πέραν των λύσεων ανάπτυξης λογισμικού για τη διαχείριση μελών και συνδρομών, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι υπηρεσίες εκπαίδευσης τελικών χρηστών και διαχειριστών. Οι ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης στην ορθή χρήση και τη λειτουργία του λογισμικού διαχείρισης μελών και συνδρομών GymBoard συνοδεύουν κάθε εγκατάσταση που αναλαμβάνουμε.
 
Οι έμπειροι μηχανικοί μας είναι σε θέση να σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που θα αντιμετωπίζει πλήρως τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Με έμφαση στην ταχύτητα εκμάθησης και την κατανόηση όλων των λειτουργιών και των δυνατοτήτων της εφαρμογής GymBoard, είμαστε σίγουροι ότι οι εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες διασφαλίζουν την αποδοτικότητα της επένδυσής σας.
 
Εσείς είτε μεταβείτε από το χαρτί, το μολύβι και το excel στη λύση του GymBoard, είτε θέλετε να αντικαταστήσετε το υφιστάμενο λογισμικό που διαθέτετε, θα προσαρμόσουμε καταλληλά τον τρόπο εκπαίδευσης πάνω στις ανάγκες σας, με σκοπό να σας καλύψουμε πλήρως.
 
 

4. Μόνιμη δωρεάν υποστήριξη.

 
Μας ενδιαφέρει να παρέχουμε στους χρήστες του GymBoard άριστη τεχνική υποστήριξη. Θέλουμε να σας προσφέρουμε άμεσες και συνεπείς υπηρεσίες υποστήριξης, ώστε να μας θεωρείται συνεργάτες σας.
Ταυτόχρονα αντιλαμβανόμαστε ότι όσο η επιχείρηση σας μεγαλώνει θα αυξάνονται και οι ανάγκες σας. Έτσι προσφέρουμε απεριόριστη και συνεχή υποστήριξη όχι μόνο στην αρχή αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης του GymBoard.
 
Αγοράζοντας το GymBoard θα σας ανατεθεί ένας Υπεύθυνος Διαχειριστής, ο οποίος είναι απόλυτα καταρτισμένος με το σύνολο των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών του GymBoard. Εάν έχετε κάποια απορία, αν χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργεία του λογισμικού, μπορείτε να καλέσετε οποιαδήποτε ώρα και ημέρα το Διαχειριστή σας. Αυτός θα απαντήσει σε κάθε ερώτημα σας, εξηγώντας οποιαδήποτε λειτουργία του GymBoard. Ακόμα αν κρίνει απαραίτητο θα επέμβει ο ίδιος απομακρυσμένα, κατόπιν της αδείας σας, ώστε να διορθώσει οποιαδήποτε ασυμβατότητα μπορεί να έχει προκύψει.
 
Τέλος, θέλουμε να σας τονίσουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας υποστηρίζουμε και να απαντάμε σε κάθε ερώτημα σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.

Pin It on Pinterest

Share This