Συχνές Ερωτήσεις

Ελπίζουμε να καλύψουμε τις απορίες σας.
Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις παρακάτω.

Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των μελών που μπορώ να προσθέσω;

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Μπορείτε να προσθέσετε όσα μέλη θέλετε χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Το GymBoard διαθέτει μια ξεκάθαρη κοστολόγηση όλων των χαρακτηριστικών και των υπηρεσιών που προσφέρει, χωρίς κρυμμένα κόστη και επιπλέον χρεώσεις.

Η χρήση αναγνώστη barcode ή άλλης συσκευής είναι απαραίτητη;

Η χρήση οποιουδήποτε αναγνώστη απαιτείται στην περίπτωση της καταγραφής των παρουσιών κάθε μέλους. Κάθε μέλος κατά την είσοδο και έξοδο του, επιδεικνύει την κάρτα ή το κινητό του τηλέφωνο στον εκάστοτε αναγνώστη, ώστε να καταγραφεί στο GymBoard η ακριβής ώρα εισόδου / εξόδου του.

Το GymBoard είναι συμβατό με παλιότερα λειτουργικά συστήματα;

Υπάρχει απολυτή συμβατότητα με όλα τα λειτουργικά της Microsoft από τα Windows 7 και μετά. Πιο συγκεκριμένα το GymBoard έχει αναπτυχθεί για να λειτουργεί σε περιβάλλοντα Windows 7, Windows 8, Windows 10 ή Windows Server, υποστηρίζοντας αρχιτεκτονικές x32 ή x64 bits.

Μπορώ να μεταφέρω τα μέλη από την ήδη υπάρχουσα εφαρμογή μου στο GymBoard;

Διασφαλίζουμε πλήρη συμβατότητα για την εισαγωγή των μελών σας από οποιαδήποτε εφαρμογή. Το GymBoard περιλαμβάνει αυτόματή λειτουργία εισαγωγής μελών από διάφορους τύπου αρχείων και βάσεων δεδομένων. Ωστόσο αν θεωρείτε ότι υπάρχει οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα στην υφιστάμενη εφαρμογή σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ;

Το μοναδικό απαραίτητο υλικό που θα χρειαστείτε για την εκτέλεση του GymBoard είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, σταθερός ή φορητός. Ωστόσο μπορείτε να συνδέσετε ένα οποιανδήποτε εκτυπωτή για την εκτύπωση αναφορών ή οποιανδήποτε θερμικό εκτυπωτή για την εκτύπωση αποδείξεων και τιμολογίων. Το GymBoard θα εντοπίσει κάθε εκτυπωτή που είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή σας. Εσείς απλά απαιτείτε να επιλέξετε σε ποιον θα τυπώνονται οι αναφορές και σε ποιον οι αποδείξεις.

Παρέχετε δωρεάν τεχνική υποστήριξη στους πελάτες του GymBoard;

Το GymBoard παρέχεται με δωρεάν τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα έτος. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε λογισμικά απομακρυσμένης πρόσβασης που μας επιτρέπουν να συνδεθούμε στον υπολογιστή σας και να διορθώσουμε άμεσα τυχόν ασυμβατότητα. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες την ημέρα με μέσο χρόνο αναμονής 12 λεπτά.

Πώς μπορώ να λαμβάνω ενημερώσεις;

Αγοράζοντας το GymBoard, θα λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις για πάντα. Το λογισμικό μας έχει σχεδιαστεί ώστε να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα για ηλεκτρονικές ενημερώσεις. Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο Internet στον υπολογιστή που εκτελεί το GymBoard, μπορείτε να κάνετε λήψη της ενημέρωσής από άλλον υπολογιστή σε CD ή USB flash drive και στη συνέχεια να την εγκαταστήσετε.

Μπορώ να εγκαταστήσω το GymBoard και σε δεύτερο υπολογιστή;

Για την ενεργοποίηση του GymBoard απαιτείτε η χρήση κωδικού ενεργοποίησης. Ο κάθε κωδικός ενεργοποίησης είναι μοναδικός και ταυτόχρονα πλήρως συναρτώμενος με τον υπολογιστή που έχει εγκατασταθεί GymBoard.

Υπάρχει μηνιαίο κόστος συνδρομής;

Όχι. Η άδεια του GymBoard αγοράζεται μια και μόνο φορά και δεν διαθέτει καμία μηνιαία χρέωση ή άλλη συνδρομή. Το λογισμικό αγοράζεται εξ’ ολοκλήρου στην αρχή και είναι έτοιμο να τεθεί σε λειτουργεία.

Πως διασφαλίζετε η ακεραιότητα των δεδομένων μου σε περίπτωση βλάβης του υπολογιστή;

Όλα τα δεδομένα σας αποθηκεύονται τοπικά στον υπολογιστή σας και ταυτόχρονα, σε πραγματικό χρόνο σε εξωτερικό δίσκο USB. Έτσι με την ταυτόχρονη αποθήκευση ολόκληρης της βάσης δεδομένων σε δύο ξεχωριστούς φυσικούς δίσκους, μειώνεται ο κίνδυνος απώλειας των δεδομένων σας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα αποθηκευμένα αρχεία και στους δύο φυσικούς δίσκους είναι κωδικοποιημένα και απαιτείτε η εισαγωγή κωδικού για την επαναφορά τους.

Μπορώ να εξάγω τα έσοδα μου στο excel, ώστε να τα στείλω στο λογιστή μου;

Μπορείτε να εξάγετε ή/και να εκτυπώσετε όποια αναφορά χρειάζεστε σε ποικίλους τύπους αρχείων. Πιο συγκεκριμένα οι καταλληλότεροι τύποι αρχείων για περαιτέρω επεξεργασία είναι οι .pdf, και .xls. Ωστόσο μπορείτε να εξάγετε τα δεδομένα σας σε αρχεία εικόνων όπως png, jpeg και jpg ή ακόμα και σε ποιο παρωχημένους τύπους αρχείων όπως .txt και .csv.

Έχετε ακόμα απορίες;

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του GymBoard, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συμπληρώστε την διπλανή φόρμα, υποβάλλοντας τα σχόλια σας και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

13 + 9 =

logo - GymBoard - Διαχείριση Μελών και Συνδρομών - Διαχείριση γυμναστηριου

Ζήτηση Παρουσίασης

Σας έχουμε αποστείλει email επιβεβαίωσης, όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Επιβεβαιώστε για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία υποβολής.

Pin It on Pinterest