Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του GymBoard.

Aug 29, 2018

Η πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα της εφαρμογής GymBoard είναι πλέον διαθέσιμη. Πέραν της εικαστικής αλλαγής, ο επισκέπτης μπορεί να πλοηγηθεί στις επιμέρους επιλογές της νέας ιστοσελίδας και να πληροφορηθεί για το σύνολο των νέων χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που έχουν ενσωματωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση του.

Είμαστε εδώ για να προτείνουμε καινοτόμες λύσεις στην διαχείριση γυμναστήριων, σχολών πολεμικών τεχνών, σχολών χορού και σε κάθε είδους υπηρεσία που αφορά διαχείριση μελών και συνδρομών. Ωστόσο, δεν θέλουμε αυτό να είναι μονόπλευρο! Μας ενδιαφέρει να ακούσουμε τις σκέψεις, τις ιδέες, τα ερωτήματα και τις ανάγκες σας πάνω στην διαχείριση μελών και συνδρομών. Περιηγηθείτε στις επιμέρους σελίδες της ιστοσελίδας μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο.

Μας ενδιαφέρει να ακούσουμε τις σκέψεις, τις ιδέες, τα ερωτήματα

και τις ανάγκες σας πάνω στην διαχείριση μελών και συνδρομών.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το υλικό της νέας ιστοσελίδας θα ανανεώνεται συνεχώς. Καθημερινά θα προστίθενται νέες πληροφορίες, ώστε να παραμένει πλήρως ενημερωμένο καλύπτοντας τις ανάγκες των επισκεπτών της νέας ιστοσελίδας.

logo - GymBoard - Διαχείριση Μελών και Συνδρομών - Διαχείριση γυμναστηριου

Ζήτηση Παρουσίασης

Σας έχουμε αποστείλει email επιβεβαίωσης, όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Επιβεβαιώστε για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία υποβολής.

Pin It on Pinterest

Share This