Έγκυρη ενημέρωση

παρουσιών.

Κατανοήστε τη συμπεριφορά και τις συνήθειες των μελών σας
και μετατρέψτε πολύπλοκα δεδομένα σε επιχειρηματικές ιδέες.

Ζητήστε παρουσίαση

Aκριβείς πληροφορίες προσέλευσης.

Ενημερωθείτε μέσα από πολύτιμες πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο γυμναστήριο σας. Το GymBoard παρουσιάζει μια τεράστια ποικιλία στατιστικών με σαφή και περιεκτικά γραφήματα. Εντοπίστε ποιες ώρες έχετε μεγαλύτερη προσέλευση, ποιες είναι οι πιο εμπορικές υπηρεσίες, τόσο ατομικά για κάθε μέλος, όσο και συνολικά για όλα τα μέλη σας.

Αναλάβετε δράση όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Σταματείστε να χρησιμοποιείτε ατελείωτα υπολογιστικά φύλλα και μάθετε με μια ματία πως θα αναπτύξετε την επιχείρηση σας. Το GymBoard εμφανίζει πλούσια στατιστικά. Εσεις απλά αξιολογείστε τα προσφερόμενα δεδομένα και αναλάβετε τις κατάληλες δραστηριότητες στο κομμάτι του μάρκετινγκ.

Τι χρειάζεστε για την καταγραφή παρουσιών.

Προσφέρουμε πλήρη συμβατότητα σε πληθώρα συστημάτων καταγραφής παρουσιών για να καλυψουμε οποιαδήποτε απαίτηση. Εσείς απλά επιλέξτε τον τύπο αναγνώστη που ταιρίαζει στη φιλοσοφία σας.

Μαγνητικός Αναγνώστης

Το GymBoard έχει τη δυνατότητα να αναγνώσει εύκολα μαγνητικες κάρτες, αφού είναι συμβατό με οποιονδήποτε Μαγνητικό Αναγνώστη.

Επαγωγικός Αναγνώστης

Ανεξαρτήτως αν ο Επαγωγικός Αναγνώστης λειτουργεί στη συχνότητα των 125 KHz ή 13,56 MHz, το GymBoard θα συνεργαστεί απόλυτα μαζί του.

Αναγνώστης Barcode

Η χρήση του Αναγνώστη Barcode αποτελεί, μαζί με τον Αναγνώστη QR code, την πιο οικονομική λύση αφού δεν απαιτείται η χρήση PVC καρτών.

Αναγνώστης QR code

Το κάθε μέλος επιδεικνυεί στον Αναγνώστη το QR code που έχει αποσταλλεί στο κινητό του τηλέφωνο και η παρουσία του καταγράφεται.

Αναγνώστης NFC

Το GymBoard μπορεί να συνεργαστεί με κάθε Αναγνώστη NFC και να διαβάσει κάρτες NFC, ετικέτες ή ακόμα και NFC κινητών τηλεφώνων.

Βιομετρικός Αναγνώστης

Ο Βιομετρικός Αναγνώστης διαβάζει το δακτυλικό αποτύπωμα του μέλους επιτρέποντας στο GymBoard να κάνει την απαραίτητη καταγραφή.

Διαθέτεις ήδη κάποιου τύπου εξοπλισμό;

Μπορούμε ήδη να σου πούμε ότι υπάρχει πλήρη συμβατοτητα
μεταξύ του εξοπλισμου σου και της εφαρμογής μας

logo - GymBoard - Διαχείριση Μελών και Συνδρομών - Διαχείριση γυμναστηριου

Ζήτηση Παρουσίασης

Σας έχουμε αποστείλει email επιβεβαίωσης, όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Επιβεβαιώστε για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία υποβολής.

Pin It on Pinterest