Ο Α.Σ. TAE KWON DO Λάρισας διάλεξε το GymBoard.

Sep 15, 2018

 

Τη λύση του λογισμικού GymBoard επέλεξε για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του, στη Διαχείριση Μελών και Συνδρομών, ο Αθλητικός Σύλλογος TAE KWON DO Λάρισας.

Η πλούσια λειτουργικότητα του GymBoard προφέρει στον Α.Σ. TAE KWON DO Λάρισας αναλυτική παρακολούθηση του ιστορικού πληρωμών, εξασφαλίζοντας τον πλήρη έλεγχο στη διαχείριση των εσόδων. Παράλληλα, επιτυγχάνει την αυτοματοποίηση καθημερινών διαδικασιών, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας την πιθανότητα λαθών.

Διαχειρίστείτε συνολικά τη δραστηριότητα των μελών σας και των συνδρομών εύκολα και αποτελεσματικά.

Λειτουργώντας σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, το GymBoard υποστηρίζει αποτελεσματικά πλήθος απαιτητικών καθημερινών εργασιών όπως η καταχώρηση και η διαχείριση μελών και συνδρομών, η οργάνωση μητρώου μελών, ο ακριβής έλεγχος υπολοίπων και οφειλών, η χρήση εργαλείων ψηφιακού marketing κ.α..

Τα σύγχρονα εργαλεία BI (Bussiness Inteligent) του GymBoard, επιτρέπουν την παραγωγή πλήθους αυτοματοποιημένων αναφορών και στατιστικών στοιχείων, καθώς και την άμεση προβολή προσχεδιασμένων εκτυπώσεων για κρίσιμα μεγέθη και οικονομικούς δείκτες, προσφέροντας ευελιξία και ταχύτητα στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

Αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες και σύγχρονα εργαλεία, το GymBoard θέτει τις βάσεις για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του γυμναστήριου σας, προσφέροντας λύσεις υψηλής αξίας σε χαμηλό κόστος.

logo - GymBoard - Διαχείριση Μελών και Συνδρομών - Διαχείριση γυμναστηριου

Ζήτηση Παρουσίασης

Σας έχουμε αποστείλει email επιβεβαίωσης, όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Επιβεβαιώστε για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία υποβολής.

Pin It on Pinterest

Share This