Η ΑΠΕ “Γιτάνη” επέλεξε το GymBoard

Mar 19, 2019

 

Τη λύση του GymBoard επέλεξε για να καλύψει τις ανάγκες στη διαχείριση μελών και συνδρομών η Αθλητική Πολιτιστική Ένωση «Γιτάνη», ένας από τους κορυφαίους συλλόγους Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής. 

Λειτουργώντας σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, το GymBoard υποστηρίζει αποτελεσματικά πλήθος απαιτητικών καθημερινών εργασιών. Η καταχώρηση και η διαχείριση μελών και συνδρομών, η οργάνωση του μητρώου μελών και ο ακριβής έλεγχος των παρουσιών των αθλητριών αποτελούν απλές διαδικασίες. To GymBoard προσαρμόστηκε στα πρότυπα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.), κάτω από τις οδηγίες του προέδρου της ΑΠΕ «Γιτάνη», Συμεών Σκουτέρη, με το τελικό αποτέλεσμα να αυτοματοποιεί χρονοβόρες διαδικασίες και να αυξάνει την παραγωγικότητα διαχείρισης.

Η καταγραφή των παρουσιών έγινε μια 100% ψηφιακή διαδικασία με τη χρήση ασύρματων συσκευών tablet.

Ειδικότερα η διαδικασία καταγραφής των παρουσιών, μετατράπηκε σε 100% ψηφιακή διαδικασία, καταργώντας πλήρως το χειρόγραφο παρουσιολόγιο. Πλέον με τη χρήση ασύρματων συσκευών tablet οι προπονήτριες του συλλόγου, έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν εύκολα τις παρουσίες των αθλητριών ενημερώνοντας την κεντρική βάση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Ταυτόχρονα η πλήρη ψηφιοποίηση εγγράφων της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.), όπως η Κάρτα Υγείας Αθλητή, η Αίτηση Εγγραφής Αθλητή και η Αίτηση Εγγραφής στο Τμήμα Υποδομών, έχουν σαν αποτέλεσμα την ταχύτερη διεκπεραίωση εργασιών που σχετίζονται με έγγραφα. Με τη χρήση του GymBoard έντυπα έγγραφα, μετατρέπονται σε ηλεκτρονική μορφή οδηγώντας σε μια φανερή εξοικονόμηση χρόνου και παράλληλα μείωση του λειτουργικού κόστους διαχείρισης του συλλόγου.

Το GymBoard μετατρέπει κάθε σας έντυπο σε ψηφιακή μορφή. Εσείς ασχοληθείτε με αυτό που αγαπάτε.

Από την πλευρά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΑΠΕ «Γιτάνη», Συμεών Σκουτέρη, για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία του και να ευχηθούμε τόσο στον ίδιο, όσο και στο ΔΣ και τους προπονητές του συλλόγου να συνεχίσουν το αθλητικό και κοινωνικό έργο που προσφέρουν με την ίδια αγάπη.

logo - GymBoard - Διαχείριση Μελών και Συνδρομών - Διαχείριση γυμναστηριου

Ζήτηση Παρουσίασης

Σας έχουμε αποστείλει email επιβεβαίωσης, όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Επιβεβαιώστε για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία υποβολής.

Pin It on Pinterest

Share This