Προσελκύστε

περισσότερα μέλη.

Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία ψηφιακού marketing
που ενσωματώνει το GymBoard και χτίστε σχέσεις
εμπιστοσύνης με τα μέλη σας.

Ζητήστε παρουσίαση

Μαζική αποστολή προσφορών.

Η δημιουργία προσφορών και η ενημέρωση για μειωμένες τιμές μπορεί να γίνει βασική στρατηγική μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας. Φτιάξτε ειδικές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια και προωθήστε τα μέσω SMS/email για να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Προσωποποιημένες προσφορές.

Ένας από τους σημαντικότερους τρόπους για να αυξήσετε τα ενεργά μέλη σας είναι να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους στέλνοντας προσωποποιημένα SMS/email για αποκλειστικές προσφορές.

Δημιουργείστε αφοσιωμένα μέλη.

Χτίστε σχέσεις εμπιστοσύνης με τα μέλη σας στέλνοντας προσωποποιημένα SMS / email, σε προκαθορισμένες ώρες. Το GymBoard μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος μαζικών ή προσωποποιημένων αποστολών όπως:

N

Ευχές για την ονομαστική εορτή τους ή τα γενέθλια τους.

N

Ευχές για σημαντικές εορτές όπως Χριστούγεννα κ.α..

N

Εκπτωτικά κουπόνια.

N

Υπενθύμιση λήξης συνδρομής.

N

Υπενθυμίσεις Ραντεβού – Συναντήσεων.

N

Πρόσκληση σε εκδηλώσεις.

Απόδοση Επένδυσης (ROI).

Δείτε την αποτελεσματικότητα κάθε καμπανιά σας μέσα από τους απλούς πίνακες ελέγχου και τις λεπτομερείς αναφορές. Ελέγξτε κάθε δεδομένο και βελτιστοποιήστε γρήγορα και ευκολά τις καμπάνιες σας για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και υψηλότερη απόδοση επένδυσης ROI.

Έχετε ακόμα απορίες;

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του GymBoard, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συμπληρώστε την διπλανή φόρμα, υποβάλλοντας τα σχόλια σας και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

14 + 9 =

logo - GymBoard - Διαχείριση Μελών και Συνδρομών - Διαχείριση γυμναστηριου

Ζήτηση Παρουσίασης

Σας έχουμε αποστείλει email επιβεβαίωσης, όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Επιβεβαιώστε για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία υποβολής.

Pin It on Pinterest