Προβληθείτε άμεσα

στο 97% των μελών σας.

Αναλογιστείτε τη μαζική χρήση των κινητών τηλεφώνων για να αντιληφθείτε την τεράστια δυναμική τους και συνυπολογίστε ότι το 90% των απεσταλμένων SMS διαβάζονται τα πρώτα 3 λεπτά.

Ζητήστε Παρουσίαση

Σημαντικές πληροφορίες για τη δυναμική των SMS.

Επειδή οι ευνοϊκές αποφάσεις ξεκινούν με την κατάλληλη πληροφόρηση σας παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία.

%

των απεσταλμένων SMS διαβάζονται απο τους παραλήπτες τους

%

των απεσταλμένων SMS διαβάζονται τα πρώτα 3 δευτερόλεπτα

φορές την ημέρα κοιτάζουμε το κινητό μας κατά μέσο όρο

δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, απαιτούνται για την ανάγνωση ενός SMS

Δείτε πόσο απλά λειτουργεί.

Δημιουργείστε εύκολα μια πιστή βάση μελών.

1ο Βήμα

Επιλέξτε λίστα επαφών.

Μια λίστα αποτελεί μια συλλογή μελών. Κάθε λίστα είναι πλήρως ανεξάρτητη από οποιαδήποτε άλλη. Αφού έχετε δημιουργήσει μια ή περισσότερες λίστες μελών, τότε απλά επιλέξτε τη λίστα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη διαφημιστική σας καμπανιά. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να επιλέξετε τη λίστα με τα μέλη που παρακολουθούν ZUMBA και να τους υπενθυμίσετε την αυριανή σας συνάντηση.
προσωποιημένα μηνύματα SMS - προσφορές- SMS Μάρκετινγκ 4-  GymBoard - Εφαρμογή Διαχείρισης Μελών και Συνδρομών
προσωποιημένα μηνύματα SMS - προσφορές- SMS Μάρκετινγκ 5-  GymBoard - Εφαρμογή Διαχείρισης Μελών και Συνδρομών

2ο Βήμα

Δημιουργείστε το SMS.

Έχοντας επιλέξει τη λίστα με τα μέλη που παρακολουθούν ZUMBA, στη συνέχεια απλά πληκτρολογείτε το κυρίως κείμενο του SMS, την ώρα και την ημερομηνία που θέλετε να ξεκινήσει η αποστολή. Τέλος ενεργοποιείτε την επιλογή για τα προσωποιημένα SMS .

3ο Βήμα

Στείλτε τα SMS.

Η αποστολή των SMS θα ξεκινήσει μόνο όταν φτάσει η ώρα και η ημερομηνία που έχετε προγραμματίσει την αποστολή τους. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα απεσταλμένα SMS θα παραδοθούν σε όλα τα μέλη της λίστας. Έτσι χωρίς να χάσετε χρόνο σε άσκοπα τηλεφωνήματα έχετε πετύχει να ενημερώσετε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη.
Μαζικά μηνύματα SMS – SMS Marketing -  GymBoard  - Εφαρμογή Διαχείρισης Μελών και Συνδρομών

Ενδεικτικά
πρότυπα SMS.

Αποθηκεύστε τα μηνύματα που στέλνετε συχνότερα, ως πρότυπα, και χρησιμοποιήστε τα μελλοντικά με ένα απλό click χωρίς την ανάγκη να τα συντάξετε από την αρχή. Τα πρότυπα μηνύματα μπορούν να είναι προσωποποιημένα ή μη και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πόσα μπορείτε να αποθηκεύσετε.

ΓυμναστΗριο Be FIT

Χριστiνα καλησπeρα. Υπaρχουν διαθεσιμες θeσεις για το πρoγραμμα “ZUMBA” την Παρασκευη 18:00 – 20:00. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑς.

ΓυμναστΗριο GYMTONIC

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 09:00 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ MAXMAN

Αποκλειστικη προσφορα για τα μελη YOGA. Ετησια συνδρομη μονο με 100€. Ισχυει μεχρι 12 Σεπτεμβριου!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ENJOYIT

Αλεξανδρα Χρονια Πολλα! Προσφορα ειδικα για εσενα! Δωρο για τα γενεθλια σου, τρεις μηνες συνδρομη για Pilates μονο 80€ απο 150€.

Έχετε ακόμα απορίες;

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του GymBoard, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συμπληρώστε την διπλανή φόρμα, υποβάλλοντας τα σχόλια σας και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

15 + 1 =

Pin It on Pinterest