Αντικαταστείτε το λογισμικό διαχείρισης του γυμναστηρίου σας χωρίς άγχος

Jul 12, 2019

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί ήδη να βρίσκεστε προς αναζήτηση ενός νέου λογισμικού διαχείρισης γυμναστηρίου. Για παράδειγμα η υφισταμένη εφαρμογή σας είναι αρκετά περίπλοκη και δύσχρηστη ή υπάρχουν πάρα πολλές κρυφές χρεώσεις, ίσως πάλι δεν διαθέτει όλα εκείνα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε. Ακόμα χειρότερα όταν καλείται για τηλεφωνική υποστήριξη και βρίσκεστε σε αναμονή για ώρες, κλπ.

Πολλοί χρήστες του GymBoard, που έχουν τολμήσει να κάνουν τη μετάβαση από το απαρχαιωμένο λογισμικό διαχείρισης γυμναστηρίου που διέθεταν σε μια σύγχρονη πλατφόρμα αντιμετώπιζαν τους ιδίους προβληματισμούς. Παρόλο που είχαν ταλαιπωρηθεί από την «δύστροπη» εφαρμογή τους, εξακολουθούσαν να διστάζουν να την αντικαταστήσουν, φοβούμενοι ότι θα διαταράξουν την καθημερινή λειτουργία της επιχείρηση τους.

Οι ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης στην ορθή χρήση και τη λειτουργία του GymBoard συνοδεύουν κάθε εγκατάσταση που αναλαμβάνουμε.

Ας εξετάσουμε κάποιες κοινές ανησυχίες που έχουμε ακούσει από πελάτες, οι οποίοι σκέφτονταν να κάνουν τη μετάβαση στο GymBoard και λειτουργούσαν αποθαρρυντικά.
 
 

Η διαδικασία μετάβασης είναι πολύ δύσκολη.

 
Για αυτό είμαστε εδώ! Κατά τη διαδικασίας της μετάβασης, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια που χρησιμοποιείται το GymBoard, θα σας οριστεί ένας εξειδικευμένος Ειδικός Υποστήριξης Πελατών. Αυτός θα εκπαιδεύσει εσάς ή/και το προσωπικό σε όλες τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του GymBoard. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ο Ειδικός Υποστήριξης Πελατών θα είναι άμεσα διαθέσιμος για να σας βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Το GymBoard έχει αναπτυχθεί για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και όχι να προσαρμόζονται οι ανάγκες σας πάνω του. Για το λόγο αυτό θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πλήρως προσαρμόσιμο στον τρόπο λειτουργίας του γυμναστηρίου σας, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 
 

Η εκμάθηση του νέου λογισμικού διαχείρισης γυμναστηρίου θα διαρκέσει πολύ.

 
Οι ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης στην ορθή χρήση και τη λειτουργία του GymBoard συνοδεύουν κάθε εγκατάσταση που αναλαμβάνουμε. Εσείς είτε μεταβείτε από το χαρτί, το μολύβι και το excel στη λύση του GymBoard, είτε θέλετε να αντικαταστήσετε το υφιστάμενο λογισμικό που διαθέτετε, θα προσαρμόσουμε καταλληλά τον τρόπο εκπαίδευσης πάνω στις ανάγκες σας, με σκοπό να σας καλύψουμε πλήρως.

Θέλουμε να σας προσφέρουμε άμεσες και συνεπείς υπηρεσίες υποστήριξης, ώστε να μας θεωρείται συνεργάτες σας.

Υπάρχει πάντα μια καμπύλη εκμάθησης, κατά την έναρξη χρήσης οποιουδήποτε νέου εργαλείου ή οποιασδήποτε νέας υπηρεσίας, που φανερώνει το ρυθμό μάθησης συναρτήσει του χρόνου. Στην περίπτωση του GymBoard ο χρόνος αυτός είναι ιδιαιτέρα μικρός, μιας και το λογισμικό χαρακτηρίζεται από φιλικό και εύχρηστο γραφικό περιβάλλον.

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην απλότητα της εκτέλεσης κάθε λειτουργίας, αλλά και καθημερινών συνθέτων διαδικασιών, ώστε ο τελικός χρήστης να επιτελεί άμεσα το χειρισμό που επιθυμεί με σχεδόν μηχανικές κινήσεις.
 
 

Τα μέλη θα χρεώνονται διπλά και / ή δεν θα χρεώνονται καθόλου.

 
Γνωρίζουμε ότι η διατήρηση της ομαλής τιμολόγησης είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του γυμναστηρίου σας. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα μέλη σας δε θα χρεώνονται διπλά κατά τη διάρκεια της μετάβασης, συνιστούμε να ορίσετε μια ημερομηνία έναρξης, όπου όλες οι συναλλαγές και οι εκτυπώσεις παραστατικών θα μεταβιβαστούν στο GymBoard από το υφιστάμενο λογισμικό διαχείρισης του γυμναστηρίου σας.
 
 

Τα δεδομένα θα χαθούν κατά τη μετάβαση στο νέο λογισμικό.

 
Η ομάδα του GymBoard διαθέτει μέλη με μεγάλη εξειδίκευση στις βάσεις δεδομένων. Για το λόγο αυτό μπορούμε να δεσμευθούμε ότι τα στοιχεία των μελών σας, από την υφισταμένη εφαρμογή σας, θα ενσωματωθούν στο GymBoard χωρίς καμία απώλεια και χωρίς επιπλέον κόστος.

Μη σας προκαλεί πανικό ότι θα χαθεί το σύνολο των δεδομένων σας ή μέρος τους.

Τι θα χρειαστούμε από πλευράς μας για να γίνει ομαλά η μετάβαση; Ένα οποιοδήποτε αρχείο (.xls, .txt, .csv, .xml, κ.α) με τα στοιχεία των μελών σας, ώστε να γίνει η εισαγωγή τους στη βάση δεδομένων του GymBoard. Από εκεί και πέρα η έμπειρη ομάδα μας, θα εξετάσει το αρχείο εισαγωγής για να βεβαιωθεί ότι η μεταφορά των δεδομένων σας θα ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Πιστέψτε μας είναι όσο απλό ακούγεται! Μη σας προκαλεί πανικό ότι θα χαθεί το σύνολο των δεδομένων σας ή μέρος τους.
 
 

Θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις κατά τη μετάβαση, την εκπαίδευση και την υποστήριξη.

 
Θεωρούμε ότι ένα αξιόπιστο λογισμικό διαχείρισης γυμναστηρίου δεν πρέπει να χρεώνει επιπλέον υπηρεσίες για την εισαγωγή στοιχείων στη βάση δεδομένων του, από οπουδήποτε τύπο αρχείου. Η συγκεκριμένη διαδικασία, στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν διαρκεί πάνω από μερικά λεπτά. Είναι σαν να κλέβεις καραμέλες από μικρά παιδιά προσπαθώντας να το μετατρέψεις σε μια extreme υπηρεσία.

Πέραν των λύσεων ανάπτυξης λογισμικού για τη διαχείριση μελών και συνδρομών, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι υπηρεσίες εκπαίδευσης τελικών χρηστών και διαχειριστών. Θεωρούμε την επιτυχία σας και δική μας επιτυχία και γι’ αυτό δεν μας ενδιαφέρει να χρεώνουμε πρόσθετα τέλη για εκπαίδευση κατά τη θέση σε λειτουργία του GymBoard.

Σχετικά με το κόστος της τεχνικής υποστήριξης, μας ενδιαφέρει να παρέχουμε στους χρήστες του GymBoard άριστη τεχνική υποστήριξη. Θέλουμε να σας προσφέρουμε άμεσες και συνεπείς υπηρεσίες υποστήριξης, ώστε να μας θεωρείται συνεργάτες σας. Έτσι προσφέρουμε απεριόριστη και συνεχή υποστήριξη όχι μόνο στην αρχή αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης του GymBoard, χωρίς απολύτως κανένα κόστος.

logo - GymBoard - Διαχείριση Μελών και Συνδρομών - Διαχείριση γυμναστηριου

Ζήτηση Παρουσίασης

Σας έχουμε αποστείλει email επιβεβαίωσης, όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Επιβεβαιώστε για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία υποβολής.

Pin It on Pinterest

Share This