Εύχρηστες και

λεπτομερείς αναφορές

Το GymBoard έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις πιο απαιτητικές ανάγκες, ανεξάρτητα από το μέγεθος του συνόλου των δεδομένων και την πολυπλοκότητα τους.

Ζητήστε Παρουσίαση

Άμεση αναζήτηση και φιλτράρισμα στοιχείων.

Το GymBoard προσφέρει απόλυτη ευελιξία για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα πολλαπλά σενάρια χρήσης. Για το λόγο αυτό συνοδεύεται από απεριόριστες επιλογές αναζήτησης δεδομένων σε κάθε πίνακα και στήλη. Εσείς απλά αναζητείστε αυτό χρειάζεστε.

Ταξινόμηση με ένα κλικ.

Πλούσιες δυνατότητες ταξινόμησης σε απεριόριστο αριθμό στηλών. Ταξινομείστε τα δεδομένα σας κατά κείμενο, αριθμούς, ημερομηνία ή ώρα με ευκολία και αποκτήστε βαθύτερη γνώση της επιχείρησης σας.

Προβάλετε όλα τα δεδομένα σε ομαδοποιήσεις.

Η ομαδοποίηση δεδομένων είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να συνοψίσουμε τις απαιτούμενες πληροφορίες, ώστε να είναι πιο κατανοητές. Εσείς ομαδοποιήστε τα δεδομένα σας χωρίς όρια και συμβιβασμούς.

Εξαγωγή αναφορών σε ποικίλους τύπους αρχείων.

Η εξαγωγή δεδομένων είναι γρήγορη, ευέλικτη και δυναμική με το GymBoard, αφού υποστηρίζει όλους τους δημοφιλείς τύπους αρχείων όπως .xls, .xlsx, .doc, .docx, .pdf, .txt, .csv, .html καθώς και όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων εικόνας. Πλέον τα δεδομένα σας θα είναι συμβατά από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή θελήσετε.

Έχετε ακόμα απορίες;

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του GymBoard, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συμπληρώστε την διπλανή φόρμα, υποβάλλοντας τα σχόλια σας και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

2 + 10 =

Pin It on Pinterest