Σε ποιούς απευθύνεται.

Διαχειρίστείτε συνολικά τη δραστηριότητα των μελών σας και των συνδρομών εύκολα και αποτελεσματικά.

GymBoard - διαχειριση μελων και συνδρομων για γυμναστηρια

Γυμναστήρια

GymBoard - διαχειριση μελων για συλλογους

Συλλόγους

διαχειριση σχολης πολεμικων τεχνων

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Σχολές Χορού

Yoga Studio

Χώρους spa

Αθλητικές
Ακαδημίες

Κέντρα Σωματικής Ευεξίας

Ποιοί μας εμπιστεύονται.

Γυμναστήρια, studios και αθλητικοί σύλλογοι κάθε μεγέθους και τύπου, έχουν αυξήσει την παραγωγικότητα τους επιλέγοντας το GymBoard ως μόνιμο συνεργάτη τους.

Δείτε τι λένε για το GymBoard.

Θεωρούμε τους χρήστες του GymBoard ως συνεργάτες μας και είμαστε υπερήφανοι για τα θετικά σχόλια τους.

Επέλεξα το GymBoard για την διαχείριση των γυμναστηρίων μου! Υπάρχει μια εξαιρετική και πάντα πρόθυμη ομάδα υποστήριξης που με τη βοήθεια τους φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα διαχείρισης που ήθελα για τα γυμναστήρια μου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους συναδέλφους !

-Παναγιώτης Φλίσκας -

Ιδιοκτήτης Be Fit , Καρδίτσα

Το GymBoard είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό εργαλείο για την ανάπτυξη της διαχείρισης των μελών του συλλόγου μας. Με την εγκατάσταση αυτού, στην ΑΠΕ Γιτάνη, οι εργασίες της γραμματείας έγιναν αποδοτικότερες και λειτουργικότερες. Οι αναφορές και οι εκτυπώσεις του προγράμματος, μας δίνουν πραγματικά μια αναλυτική εικόνα των μελών και της λειτουργίας του συλλόγου.

- Συμεών Σκουτέρης -

Πρόδρος Σύλλογου ΑΠΕ Γιτάνη , Περιστέρι

Εκεί που στα περισσότερα λογισμικά δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν σωστά, έρχεται το GymBoard με το μοναδικό customer service / experience !

- Θάνος Χρυσαειδής -

Ιδιοκτήτης FitCubers , Κηφισιά

Έχετε ακόμα απορίες;

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του GymBoard, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συμπληρώστε την διπλανή φόρμα, υποβάλλοντας τα σχόλια σας και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

2 + 13 =

logo - GymBoard - Διαχείριση Μελών και Συνδρομών - Διαχείριση γυμναστηριου

Ζήτηση Παρουσίασης

Σας έχουμε αποστείλει email επιβεβαίωσης, όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Επιβεβαιώστε για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία υποβολής.

Pin It on Pinterest